Θάνος / Ζαχαρούλα Κουκουλίτσιου & Συνεργάτες Ι.Κ.Ε.

 

ΘΑΝΟΣ / ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΜεθοδολογία Συνεργασίας

Εφόσον μας επιλέξετε και η συνεργασία ξεκινήσει, ένας από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες του γραφείου μας αναλαμβάνει τον πελάτη – επιχείρηση, την διαρκή παρακολούθηση και την εξυπηρέτησή του.

Πέραν του συγκεκριμένου συνεργάτη, γνώση για τις ανάγκες του πελάτη – επιχείρηση έχει και δεύτερος συνεργάτης, ούτως ώστε να μην υπάρχει ούτε μια φορά που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πελάτης – επιχείρηση από κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος του γραφείου μας,

για την υλοποίηση των υπηρεσιών μας όσο και οποιουδήποτε άλλου θέματος, που τον απασχολεί ή που του προτείνει το γραφείο μας και που φυσικά είναι για το συμφέρον του.

Τα στελέχη του γραφείου είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτηεπιχείρηση  και απαντούν σε κάθε ερώτηση ή απορία και λύνουν οποιοδήποτε ζήτημα τον απασχολεί. Το γραφείο μας διατηρεί υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας (09:00 μέχρι και αργά το βράδυ) ενώ παραμένει σε διαρκή υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου – συμπεριλαμβανομένου και των διακοπών Πάσχα, Χριστουγέννων, θερινών διακοπών καθώς η επικοινωνία μαζί μας με κάθε πρόσφορο μέσο (κινητό , σταθερό , email κτλ ) είναι πάντοτε σταθερή κ διαρκής.

Ο υπεύθυνος του γραφείου κ ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ είναι ενήμερος για όλες τις εργασίες του κάθε πελάτη – επιχείρηση. Στόχος του, είναι να παρέχονται στους πελάτες – επιχειρήσεις  ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες να διαμορφώνουν ένα σταθερό και σίγουρο περιβάλλον.

Ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι ότι ο κάθε πελάτης – επιχείρηση για εμάς είναι μοναδικός και έτσι του φερόμαστε. Προσεγγίζουμε με μεθοδικότητα τον κάθε πελάτη – επιχείρηση  και του προτείνουμε λύσεις, οι οποίες είναι σχεδιασμένες βάσει των αναγκών του.

Ο πελάτης – επιχείρηση, βάσει όλων των παραπάνω, μαζί με τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια, γιατί το γραφείο μας, πολύ απλά, έχει την ικανότητα και τα κατάλληλα μέσα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Έχουμε την ικανότητα και τα κατάλληλα μέσα να σας βοηθήσουμε να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε όλες οι αποφάσεις σας να είναι απλές και εύκολες.

https://koukoulitsios.gr/wp-content/uploads/2019/09/thanos-koukoulitsios-methodology.jpg

καθ’ όλη την διάρκεια της ημέραςΕπικοινωνία

Το γραφείο μας διατηρεί υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας (09:00 μέχρι και αργά το βράδυ)
Διεύθυνση
Παπαναστασίου & Κύπρου (Κτήριο Πλατεία)
4ος όροφος, γραφείο Δ1
ΛΑΡΙΣΑ
Τηλέφωνα
(+30) - 241 0533025
(+30) - 694 4748793
(+30) - 694 8380239
Email
koukots@otenet.gr
ΘΑΝΟΣ / ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΕπικοινωνία
υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας
(09:00 μέχρι και αργά το βράδυ).
Πού θα μας βρείτεΔιεύθυνση
Παπαναστασίου & Κύπρου ( κτήριο πλατεία)
4ος όροφος, γραφείο Δ1
ΘΑΝΟΣ / ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣSocial links
ΘΑΝΟΣ / ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΕπικοινωνία
υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας
(09:00 μέχρι και αργά το βράδυ).
(+30) - 694 4748793
(+30) - 694 8380239
Πού θα μας βρείτεΔιεύθυνση
Παπαναστασίου & Κύπρου (Κτήριο Πλατεία)
GET IN TOUCHΚοινωνικοί σύνδεσμοι
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by ΘΑΝΟΣ / ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Created by Pasteque.

Copyright by ΘΑΝΟΣ Ι.ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. All rights reserved.